Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Rezervoare vidanjabile din polipropilena

Descriere:

Rezervoare vidanjabil din polipropilena de vanzare la cel mai bun pret
Aceste rezervoare vidanjabile  marca ECO ROTARY se folosesc in  locatiile unde se impune acest lucru  conform legilor  mai ales in zonele cand panza freatica este mai ridicata si nu se pot monta fose septice cu drenaj.Surplusul de apa poate fi evacuat in kit de drenaj subteran  sau tunele de percolare.

Durabilitatea polipropilenei din care este realizat acest rezervor vidanjabil de 10mc este de cel puțin 50 de ani, ceea ce înseamnă că acesta va rezista o perioadă foarte lungă de timp, fără a fi necesară reparația și înlocuirea.

Montaj rezervoare vidanjabile:

In cazul in care panza freatica este la suprafata rezervorul este instalat în groapă pe o bază de beton armat, apoi acesta trebuie să fie ancorat la baza de beton cu curele de cuplare sintetice care sunt atașate la piese înglobate montate în timpul etapei de turnare a betonului.

Cisterna  nu este montata pe placa de beton ca atare, ci pe un strat de nisip cu grosimea de 100 – 200 mm, care va fi montat pe partea superioara a betonului.

Completarea rezervorului instalat se realizează cu nisip sau cu un amestec de ciment-nisip în proporție de 1/6, reumplerea se realizează în straturi cu tampoane, straturi 40 – 50 cm, tamponarea poate fi placă vibrantă, manuală sau turnând nisip cu apă.

Concomitent cu stropirea, rezervorul vidanjabil este umplut cu apă, după finalizarea lucrărilor de instalare, recipientul trebuie să stea cu apă timp de 4 până la 7 zile, după care apa poate fi pompată.Atentie!!Daca panza freatica este la mare adancime se poate monta rezervorul fara placa de beton,direct pe patul de nisip de 2-300mm.

Caracteristicile instalării rezervoarelor din polipropilenă:

  • Atunci când se sapa o groapă pentru instalarea unui rezervor, este necesar să se asigure măsuri de siguranță și să se excludă posibilitatea prăbușirii pereților gropii.
  • Ca bază pentru un rezervor din  polipropilenă vidanjabil, puteți utiliza o placă de beton armat din fabrică finită sau o placă turnată direct pe un șantier, este interzisă realizarea unei baze de mai multe plăci separate;
  • Pentru armarea plăcii, armăturile cu un diametru de 12 mm într-o plasă cu o celulă de 200×200 sunt potrivite, pentru piese încorporate (bucle pentru ancorarea containerului), fitinguri netede d – 16 mm;
  • Este interzisă conducerea și parcarea mașinilor în locul în care este instalat rezervorul vidanjabil din  polipropilenă, la instalarea produsului în locuri cu trafic, este necesară instalarea unei plăci de descărcare din beton armat, care va compensa sarcina.
  • Cereti detalii la :
-29%
-44%
279.00 lei
-6%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 10mc

10,199.00 lei
-8%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 12mc

11,999.00 lei
-9%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 15mc

15,999.00 lei
-6%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 1mc

1,699.00 lei
-7%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 2.6mc

3,249.00 lei
-9%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 20mc

19,499.00 lei
-3%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 25mc

23,999.00 lei
-5%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 2mc

2,649.00 lei
-9%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 30mc

29,499.00 lei
-8%

Rezervoare vidanjabile polipropilena

Rezervoare vidanjabile 3mc

3,499.00 lei
error: Content is protected !!
Call Now Button