Afișez singurul rezultat

Puffere din polpropilena multienergy  cu schimbatoare caldura inox

Oferim spre vanzare prin acest magazin pufere din polipropilena marca marca ECO ROTARY pot fi conectate datorita posibilitatii de montare a diferitelor schimbatoare de caldura din inox corugat Aisi 316 la mai multe surse de caldura (panouri solare, centrale termice, pompe de caldura, etc.)

Rezulta astfel un puffer multienergy care poate fi utilizat pentru incalzire si apa calda menajera de o versalitate unica in Romania si la cel mai bun raport pret-calitate.

AVANTAJELE PUFFERELOR MULTIENERGY DIN POLIPROPILENA:

 • Autonomia de functionare in cazul utilizarii la centralele pe lemne creste si focul trebuie alimentat mai rar,deci economii substantiale la lemne
 • Crește durata de viata a unui cazan și nu se corodează, fenomen care are loc în cazul arderii cu intensitate redusă.
 • Fiind realizate din polipropilena au durata de viata de minim 50 ani,deoarece acest material plastic este cel mai rezistent
 •  Rezistenta la aceste rezervoare de acumulare apa calda ECO ROTARY MULTIENERGY este garantata pana la temperatura de 85 grade celsius.
 • In interiorul recipientului nu este presiune,toate conexiunile se fac la schimbatoarele de caldura
 • Pufferele fabricate din tablă de oțel nu corodează în schimb cele din polipropilenă nu au acest dezavantaj.
 • Serpentina este rezistenta la coroziune si la depuneri deoarece este confecționata din teava de inox Aisi 316 nervurat , astfel incat scurgerea in interior este turbulenta.
 • Pufferele si boilerele solare multienergy produc apa calda menajera igienica deoarece apa trece rapid prin serpentina si se incalzeste la temperatura apei din acesta fara a exista riscul de contaminare cu legionela si alte bacterii patogene cum este cazul boilerelor normale unde apa este statuta.
 • Durata de viață a unui schimbător de căldură este nelimitată și rezistă la presiuni de până la 12 bar.
 • Vasul de expansiune este mult mai mic pentru că în acest sistem se dilată numai apa din țeavă fără contact între apa din centrala cu apă din puffer . La pufferele din tablă de oțel se dilată și apa din rezervor.
 • Vasul de acumulare de  produs  este mai ieftin decât pufferele din tablă de oțel și cu un singur puffer poți interconecta toate sistemele de încălzire și apă calda prin adăugarea de schimbatoare de căldură din inox: panou solar, centrale termice, pompe de caldura,apa calda menajera,  etc.
 • Modelele de  puffere ovale multienergy ocupă un spațiu mic și pot intra pe usile cu o lățime de 720 mm, deci putem monta un rezervor de acumulare cu un volum mai mare acolo unde modelele standard cu diametre mai mari nu ar intra pe usa sau în spațiile înguste.
 • Pufferele produse de noi nu izolate Sunt ( Doar  boilerele solare sunt izolate din fabricatie ), Dar avand în vedere ca ele sunt realizate din polipropilena cu grosime Incepand de la 5 mm,grosimea materialului cedeaza mult mai greu caldura fata de metale este suficienta o izolatie de  vata minerala de 10 cm grosime la locul de montaj.

Cereti detalii la :

-11%

Puffere-boilere Multienergy polipropilena

Puffer multienergy 500 litri igienic

Prețul inițial a fost: 2,800.00 lei.Prețul curent este: 2,500.00 lei.
error: Content is protected !!
Call Now Button