Tunele percolare ECO ROTARY

Tunele percolare ECO ROTARY

  • Eco Rotary
  • Tunele percolare ECO ROTARY
  • În Stoc
  • 350lei300lei
text_or

Tunele percolare ECO ROTARY descriere:

Prin folosirea tunelului de percolare ECO ROTARY se reduc cu 50% cheltuielile de montaj,deoarece se economiseste cu escavatiile, pietris, nisip, transport, manopera etc.

Tunelul de percolare este un produs de inalta performanta, acesta inlocuiind traditionalul dren cu tevi perforate. In ultimii ani sistemul tunelului de percolare a schimbat drastic tehnologia eliminarii si infiltrarii apei uzate in pamant.

Tunelul de percolare ECO ROTARY este realizat din polipropilena import Germania (fiind reciclabil ca material protejeaza mediul) si de aceea aveti garantia ca nu se va deteriora in timp. Au rezistenta mecanica si chimica superioara datorita ranfortarilor exterioare pp. cu dublu strat; sunt extrem de rezistente la coroziune si la traficul auto si pietonal.

Tunelul de percolare mareste capacitatea infiltrata fata de sistemul traditional. Acesta este inlocuitorul direct pentru drenul cu tevi si pietris.

Tunelul de percolare ECO ROTARY are o capacitate de percolare  mai mare cu 60-70% decat cea a unui dren conventional cu teava de drenaj pe acelasi volum de excavatie inlocuind practic 6 ml tub drenaj 110mm..

Instalarea acestuia este foarte simpla: sapati santul, asezati camerele tunelului de percolare cu partea deschisa in jos, asamblati-le intre ele ,conectati la iesirea ultimului tunel un tub de aerisire de 110mm  si in cele din urma acoperiti tunelele.

Pentru a obtine o infiltrare a apei epurate cat mai eficienta este necesara o camera de percolare pentru 2 persoane ,deci ca exemplu pentru o fosa de 2mc este nevoie de doua tunele de percolare.

Tunelul poate fi montat foarte usor de o persoana avand doar 11 kg.

Se monteaza la mai mult de 15m de fantani si 3m de casa.
Este necesar doar de un excavator si o camioneta. Camerele tunelului sunt foarte usoare si pot fi livrate intr-o singura camioneta fiind instalate manual.
Racordurile intrare-iesire a fiecarui tunel ofera posibilitatea conectarii rapide a acestora pentru a realiza un tunel compact, instalarea acestuia se realizeaza intr-un timp mult mai scurt fata de realizarea anevoioasa a drenului cu teava.

Tunelele de percolare pot fi folosite la orice aplicatie care necesita drenaj. Oferind o capacitate infiltrata mult mai mare pe metru patrat, tunelul de percolare solicita mai putin de jumatate din spatiul convetional al drenului cu teava, nedepinzand de loc si agentii externi.

Peretele tunelului de percolare este realizat astefel incat permite efluentului sa se infiltreze in sol.
Partea inferioara a camerei de percolare garanteaza infiltrarea deoarece este complet deschisa avand o eficienta de 100% si care alaturi de perete ofera tunelului o capacitate infiltrata maxima pe termen lung .

  Pentru ca tunelul de percolare ECO ROTARY ocupa o suprafata mult mai mica fata de drenajul traditional, mediul este mult mai putin afectat. 

Transport gratuit in raza sediilor fancourier din toata tara.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
text_captcha

Etichete: Tunele percolare ECO ROTARY