Separatoare Hidrocarburi si Uleiuri

 Principii de functionare si instructiuni montaj.   

         

 

 

Separatoarele de hidrocarburi Eco Rotary sunt alcatuite dintr-un decantor de nămol si un separator intr-un singur container. Acest lucru duce la o economie de spaţiu, la reducerea costurilor de constructie si instalare a ţevilor. La partea superioara prezintă una sau doua guri de vizitare care sunt folosite pentru prelevarea de probe si pentru evacuarea nămolului si a hidrocarburilor retinute de acesta.

Separarea apelor reziduale (apele de canalizare industriale) rezultate in urma proceselor industriale, spălării vehiculelor, curăţării elementelor unse de ulei, sau de alta provenienţa (curţile statiilor de alimentare cu carburanţi); Epurarea apele meteorice contaminate de uleiul provenit din zonele impermeabile (parcari pentru maşini, drumuri, curţi ale uzinelor, etc.).

Principiul de funcţionare se bazeaza pe: principiul diferenţei de densitate a apei si a uleiurilor minerale (adica pe principul coalescentei) si separarea gravitaţionala a materiilor grele .

Proiectarea separatoarelor de hidrocarburi este condiţionala de Standardul European SR EN 858. care se imparte in doua parti.

● SR EN 858 -1: Principii de proiectare, performanta si încercări, marcare si menţinere a calitatii;

 SR EN 858-2: Alegerea dimensiunilor nominale, instalare, service si mentenanta care defineşte doua tipuri de reţinere:

- Clasa I - cu filtru coalescent- retine rezid uri sub 5 mg/l, in concordanta cu buletinul de analiza al SREN 858-1 si INTPA- 001;

Clasa II - fara filtru coalescent- retine reziduri sub 100 mg/l in concordanta cu buletinul de analiza SR EN 858-l si NTPA-002;

  PRETURI  SEPARATOARE HIDROCARBURI

                      Producem separatoare de hidrocarburi cu debite cuprinse intre 1,5 - 150 litri/sec. Preturile sunt totale pe factura, pentru toate separatoarele de hidrocarburi complet echipate (filtru coalescent, obturator automat, racorduri de intrare/iesire, gura de vizitare cu capac).email:info@fose-rezervoare.ro;rotaruplastica.resina@ymail.com


  Pentru restul gamei dimensionale (15 - 150 litri/sec) si caracteristici tehnice va rugam sa ne contactati la adresele din pagina de contact  sau(info@fose-rezervoare.ro, 0757877800;0724172175).

                           

  Comparare Produse (0)

  Separatoare de hidrocarburi 3l/s transport gratuit

  Separatoare de hidrocarburi si uleiuri  1500 litri,Q 3L/s,ideale pentru spalatorii auto,parcari..

  3.200lei 2.500lei

  Separatoare de hidrocarburi 1,5l/s volum 1mc

  Separatoare de hidrocarburi volum 1000 litri 1,5l/sSeparator hidrocarburi 1,5l/s realizat din p..

  2.300lei 2.000lei

  Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)