Ministatii de Epurare

                                                   

 Principii defunctionare statii epurare    Instructiuni montaj ministatii

 

DESCRIERE SI FUNCTIONARE MINISTATIE EPURARE ECO ROTARY

Generalitati

 • Statii de epurare ECO ROTARY realizate din polipropilena import Germania respectand standardele Europene si implicit cele Romane. Avand o inalta rezistenta chimica si mecanica sunt usoare, usor de intretinut nefiind nevoie de costuri suplimentare in exploatarea lor si de aceea garantam calitatea produselor noastre.
 • Ministatii de epurare ECO ROTARY care se pot ingropa in sol fara nici un fel de amenajari speciale. La alegerea amplasamentului ministatiei ECO ROTARY se vor evita versantii cu pante abrupte, nestabili sau care isi pot pierde stabilitatea prin lucrarile de executie. In acest caz, malul se poate stabiliza prin turnarea unui perete de beton.
 • Statia de epurare pentru ape uzate este compacta, formata dintr-un container din polipropilena, compartimentat. In acest container este amplasat sistemul de aerare ce consta dintr-un sistem de distributie a aerului, pompa aer-lift si, functie de conditiile de utilizare, suport de biomasa. Statia este dotata cu 3 guri de vizitare cu capac.

  SECTIUNE MINISTATIE DE EPURARE

  SECTIUNE MINISTATIE EPURARE VERTICALA

 • Apa uzata curge gravitational intr-un decantor primar, unde are loc retinerea substantelor plutitoare si a celor decantabile. In acest compartiment are loc partial si descompunerea anaeroba a substantelor decantate. Apa uzata, pretratata mecanic, curge apoi printr-un preaplin in compartimentul anoxic unde se formeaza o ulterioara decantare in lipsa oxigenului. Apoi trece printr-o fanta pozitionata la baza compartimentului in compartimentul oxic care este folosit pentru epurarea biologica a apelor uzate.
 • La baza compartimentului oxic este amplasat sistemul de aerare cu bule fine, care furnizeaza necesarul de aer cu ajutorul unei suflante si, daca este cazul, spre suportul de biomasa. Din compartimentul oxic apa trece in decantorul secundar unde se produce o linistire a apelor oxidate incarcate cu namol activ, acest decantor are forma speciala cilindrica cu reductie la baza, ceea ce asigura o decantare optima.
 • Namolul din decantorul secundar este recirculat automat compartimentului oxic, printr-un orificiu prevazut la baza decantorului, apa curata de la suprafata este evacuata in drenaj. Namolul in exces este evacuat cu ajutorul sistemului aer-lift in bazinul de sedimentare si de stocare a namolului.
 • Prin utilizarea suportului de biomasa, se asigura o varsta suficienta pentru namol (40 de zile) pentru asigurarea proceselor de nitrificare si a stabilizarii aerobe a namolului.
 • Tehnologia de epurare a fost proiectata ca sa asigure o stabilitate a procesului de epurare si in cazul cresterilor accidentale de debit sila incarcarile mai mari de poluanti.
 • Namolul in exces poate fi utilizat si in agricultura ca si ingrasamant, dar numai in amestec cu ingrasamant natural, intr-o proportie ce va fi recomandata dupa efectuarea de analize specifice.
 • Optional panou de automatizare si control pompa aer la doar 449 lei cu tva.
 • Cu 4 programe presetate ajuta la functionarea perfecta a ministatiei dvs. in functie de incarcarea influentului.Exemplu:cand mergeti in vacanta este suficient sa comutati pe modul *vacanta*.


 • Pentru cei care vor sa achizitioneze ministatii de epurare fara transport cu ridicare din fabrica se acorda reduceri substantiale.

   

   

 • Telefon: 0757877800, 0724172175
 • Email:rotaruplastica.resina@ymail.com
 • www.fose-rezervoare.ro
Comparare Produse (0)

Ministatie de epurare 3mc 6-8 persoane

Ministatie epurare 3000 de litri 6-8 persoane , compacta afidabila realizata din polipropilena termo..

4.500lei 4.250lei

Ministatie de epurare 4-5 persoane 2000 litri verticala

Ministatie epurare 2000 de litri 4-5 persoane verticala , compacta afidabila realizata din poli..

3.800lei 3.500lei

Ministatie de epurare 4-6 persoane

Ministatie epurare 4-6 persoane 2600 litri cu jgheab emsher si recirculare namol din polipropilena, ..

4.000lei 3.850lei

Pompa aer HP 8000

Pompa aer HP 8000  la cel mai bun pret cu transport gratuit.Calitatea este foarte buna in rapor..

550lei 490lei

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)